Our menu.
17. mai meny
3-RETTER - 630
Forrett: Blomkål- og jordskokksuppe
med bacon og jordskokkchips (M, G)
Hovedrett: Surf & Turf
Oksemørbrad & scampi med saltbakt potet, brokkoli, cowboy butter og chili bearnaise. (SD, F, G, M, SEN)
Dessert - Brownies
med vaniljeis (E, G, M)
A la carte 17. mai
Ytrefilet av okse 389,-
Med fløtegratinerte poteter, stekte grønnsaker og portvinsaus. (M, SEN, M, E)
Kramkarburger 299,-
Med cheddarost, stekt sopp, salat, løk, tomat og chipotlemajones, french fries og bearnaise. Med 2 skiver bacon + 49,-. (H, M, E)
Vegetarburger 289,-
med cheddarost, stekt sopp, guacamole, salat, tomat, løk og chipotlemajones, serveres med french fries og bearnaise. (H, M, E)
Biffsnadder (M, SEN, H, SOY) 339,-
Storfekjøtt, karamellisert sølvløk, paprika, ananas, sopp, french fries, bearnaise og salat
Fish & Chips (F, H, M, SEN, E) 309,-
Med ertepure, remulade og french fries
Nachos (SEL, M) 309,-
Nachochips, chorizo- kjøttsaus, jalapenos, ost, ranch dressing, salsa, og guacamole
Bacalao 359,-
Klippfisk med tomatsaus, løk, oliven, hvitløk, potet og chilli. Serveres med brød og smør. (F,G)
Cæsarsalat 269,-
Kylling, bacon, salat, cherrytomater, parmesan og krutonger. Serveres med brød og smør. (H, F, E, SEN, M)
Barnemeny
Pølse med fries (M) 89,-
Barneburger (H, M) 99,-
Med hamburgerbrød og fries
Pannekaker (H, E) 89,-
Med blåbær
Dessert
Creme Brulee 155,-
med sorbet (M, E).
Lun eplekake149,-
med vaniljeis. (E, M, H)
Softis 79,-
Vanilje/sjokolade (SOY,M).